Malcom s'ha emocionat per celebrar el seu gol contra l'Inter (Reuters)
Barça

Malcom: "El meu somni de fer història al Barça continua"

En un inici de temporada complicat i amb molt poc protagonisme, el jove extrem brasiler s'ha emocionat per celebrar el seu primer gol a la Champions i ha refermat el seu desig de continuar al club blaugrana

Actualitzat

Malcom ha estat el protagonista inesperat de l'empat del Barça contra l'Inter de Milà al Giuseppe Meazza. Només dos minuts després d'entrar en el terreny de joc en el lloc de Dembélé, el brasiler ha inaugurat el marcador en el seu debut a la Lliga de Campions amb la samarreta del Barça. En un inici de temporada complicat i amb molt poc protagonisme, Malcom s'ha emocionat per celebrar el seu primer gol a la Champions.

Fins aquest partit a Milà, Valverde només havia convocat el jove extrem brasiler en 8 dels 17 partits oficials disputats pel Barça aquesta temporada i havia jugat 26 minuts a la lliga, sis a Valladolid i 20 a Leganés, i 80 minuts en el debut a la Copa del Rei al camp de la Cultural Lleonesa. Recuperat d'un esquinç al turmell dret que el va mantenir tres setmanes de baixa, Malcom espera recuperar protagonisme.

Tot i que fa uns dies es va publicar que Malcom podria demanar sortir en el mercat d'hivern si continuava sense tenir minuts, el brasiler ha refermat en declaracions a RAC1 el seu somni de triomfar al Barça.

"El meu somni de fer història al Barça continua. Dono gràcies al grup per la confiança. Treballo per quedar-me aquí i triomfar al Barça. Estic treballant per tenir la confiança de l'entrenador."

 

Anar al contingut