Barça

Malcom, decebut per la seva situació al Barça

El brasiler esperava tenir més protagonisme i confia en els minuts que Valverde li pugui donar a la Copa del Rei

Francesc LatorreActualitzat

Arturo Vidal no és l'únic jugador que està a disgust amb la seva situació personal al Barça. Un dels altres fitxatges d'aquest estiu, Malcom, també passa per un moment anímic complicat. El brasiler no està comptant gens per a Ernesto Valverde i en tota la temporada només ha jugat 25 minuts oficials, repartits en dues estonetes a la Lliga. Des de l'entorn del jugador asseguren que ja sabien que seria difícil, però esperaven que Malcom tindria més oportunitats de jugar.

El brasiler va arribar al Barça procedent del Girondins en una operació llampec en què el club blaugrana es va assegurar el fitxatge quan Malcom ja tenia les maletes fetes per anar a la Roma. És el fitxatge més car del Barça aquesta temporada: es van pagar 41 milions d'euros al club francès. Però pocs dies després d'arribar i en plena gira pels Estats Units, Valverde ja va deixar entreveure que la seva incorporació era una aposta del club més que una petició seva per reforçar la plantilla.

No seu ni a la banqueta

Després de superar una lesió al turmell dret, la frustració de Malcom ha anat a més els últims dies en veure que no només Dembélé li ha passat davant a l'hora de jugar a l'extrem. Des del partit de Wembley és Coutinho qui ocupa aquesta demarcació. En l'últim compromís de Lliga, a més, Malcom va entrar a la convocatòria, però va ser descartat abans del partit i no va seure ni a la banqueta. Malgrat tot, el jugador no llança la tovallola i confia, sobretot, en els minuts que Valverde li pugui donar a la Copa del Rei. Si els té, serà una bona oportunitat per reivindicar-se.

Des de l'àrea esportiva del club, asseguren que n'han parlat amb Valverde –de Malcom i d'altres jugadors- i que, de moment, el Txingurri no els ha fet saber que tingui res en contra del brasiler. Tot plegat, mentre Malcom gaudeix aquests dies de la convocatòria amb la selecció brasilera.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut