Actualitat grana

Makukula arriba tard a l'entrenament del Nàstic, que no tornarà a la feina fins dimarts

A Tarragona, l'últim d'incorporar-se als entrenaments del Nàstic ha estat Makukula. El congolès, amb un futur incert al club, ha arribat tard a la sessió d'aquest diumenge per problemes de vol i s'ha hagut d'exercitar tot sol. Això sí, després, ha disputat un partidet amb els companys en què el porter Rubén Pérez ha pogut gaudir jugant de davanter. David García, Marco i Pinilla tenen petites molèsties musculars, però, en principi, podran entrenar-se sense problemes dimarts, quan l'equip tornarà a la feina.

Actualitzat

Makukula ha arribat una hora i mitja tard a l'entrenament. Ho ha fet vestit de carrer amb la intenció de saludar els seus companys. Els cos tècnic però, li ha ordenat que es posés la roba esportiva i fes el seu entrenament. Amb mala cara, el davanter africà ha fet una sessió física en solitari a la gespa del Nou Estadi. Posteriorment, ha esquivat els mitjans de comunicació i no ha volgut fer cap valoració de la complicada situació que viu al club, ja que moltes llistes de baixes inclouen el seu nom. L'equip tècnic afirma que no està al nivell dels seus companys i l'entrenador Paco Flores no l'ha fet entrar en cap convocatòria des que dirigeix la banqueta grana.

L'arribada de nous reforços a partir de dimarts obligarà la secretaria tècnica del Nàstic a donar baixes per tenir fitxes lliures i Makukula, cedit fins a final de temporada pel Sevilla, és un dels possibles candidats a deixar el club tarragoní. La plantilla és conscient de la situació que està vivint. Això ha provocat que al vestidor no existeixi un ambient d'alegria, segons ha explicat el segon entrenador del Nàstic, Xavi Bartolo.

A banda de Makukula, que s'ha entrenat sol per haver arribat tard, els seus companys han acomiadat l'any en l'última sessió preparatòria amb una nova prova física, la cursa Navette. Pinilla no ha pogut acabar l'entrenament d'aquest diumenge. Tampoc ho ha fet David García. Tots dos tenen problemes musculars, però esperen estar a punt per tornar a la feina dimarts, dia en què també està previst que comencin a arribar cares noves a Tarragona.

Dimarts els granes tornaran als entrenaments, per començar a preparar seriosament la visita a l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. Els tarragonins afronten un període clau per aconseguir o no la permanència a la Primera Divisió. En aquest sentit, tant el capità Antoni Pinilla com el mateix Bartolo han considerat que els pròxims set partits de Lliga serviran per comprovar si el Nàstic seguirà o no a Primera Divisió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut