Les jugadores de la selecció espanyola celebren un gol en una imatge d'arxiu (Cosimo Martemucci/FEP)
Hoquei patins

Majoria de jugadores catalanes a la llista per al Mundial de Xile d'hoquei patins

Voltregà, Palau de Plegamans i Manlleu aporten tres jugadores cadascuna a la preselecció d'Alejandro Domínguez

Actualitzat

Alejandro Domínguez, seleccionador espanyol femení, ha donat a conèixer aquest dimecres la preselecció de 13 jugadores per al Mundial d'hoquei patins, que es disputarà a la localitat xilena d'Iquique del 24 de setembre a l'1 d'octubre.

La composició de la selecció se la reparteixen a parts iguals els quatre equips més destacats de l'actualitat: el Voltregà, campió d'Europa i de l'OK Lliga, el Palau de Plegamans, el Manlleu i el Gijón, campió de la Copa de la Reina, aporten tres jugadores cadascun. La presència de jugadores catalanes és majoritària.

Les jugadores convocades iniciaran els entrenaments al CAR de Sant Cugat el 30 de maig. La selecció espanyola, quatre vegades campiona del món i vigent campiona d'Europa, intentarà rescabalar-se de la passada edició del Mundial, on va firmar un inesperat novè lloc

La convocatòria de la selecció espanyola és la següent:

Porteres: Teresa Bernardas (Alcorcón), Ester Tosar (Manlleu) i Laura Vicente (Palau de Plegamans).

Jugadores de camp: Aina Arxé, Natasha Lee i Berta Tarrida (Voltregà); Berta Busquets i Laura Puigdueta (Palau de Plegamans); María Díez, Sara González i Marta Piquero (Gijón); Anna Casarramona i Laura Barcons (Manlleu).

 

 

Anar al contingut