Carlsen i Karjakin han firmat taules en la dotzena partida (EFE)
Escascs

Magnus Carlsen i Seguei Karjakin firmen taules i es disputaran el títol mundial en el desempat

Els dos aspirants es troben empatats a sis punts després de la dotzena partida i dimecres que ve es jugaran el campionat en quatre partides semiràpides

Actualitzat

El noruec Magnus Carlsen, actual campió mundial d'escacs, i l'aspirant rus, Serguei Karjakin, han acordat taules després de 30 moviments en la dotzena partida del mundial d'escacs, que es disputa a Nova York. Carlsen i Karjakin han disputat una partida on cap dels dos no ha volgut arriscar gens ni mica.

Ara, tots dos aspirants es troben empatats a sis punts i dimecres que ve es jugaran el títol mundial en quatre partides semiràpides en què cada jugador disposa de 25 minuts per a tot el joc, amb 10 segons de més després de cada moviment.

No serà la primera vegada que un mundial d'escacs es decideix en un desempat. El 2012, l'indi Viswanathan Anand va retenir el títol a Moscou després de doblegar en les partides ràpides el rus Boris Gelfand; el 2006, el rus Vladímir Kramnik va batre per aquesta via al búlgar Veselin Topálov, i el 1998, a Lausana, el rus Anatoli Kàrpov va guanyar en el desempat el títol de la FIDE al mateix Anand.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut