Ral·lis

Mads Ostberg és líder provisional del Ral·li Catalunya-Costa Daurada i Dani Sordo abandona

El noruec Mads Ostberg és el líder provisional del Ral·li Catalunya-Costa Daurada després d'acabar-se la jornada matinal de la primera etapa disputada sota la pluja. Ostberg té un estret marge de tres segons d'avantatge sobre l'estonià Ott Tanak. Hirvonen i Loeb són tercer i quart, respectivament, mentre que Dani Sordo ha abandonat per culpa d'una sortida de pista.

Actualitzat
El noruec Mads Ostberg és el líder provisional del Ral·li Catalunya-Costa Daurada després d'acabar-se la jornada matinal de la primera etapa disputada sota la pluja. Ostberg té un estret marge de tres segons d'avantatge sobre l'estonià Ott Tanak.

Mikko Hirvonen és tercer a 13,1 segons del liderat i Loeb, quart, a gairebé 20 segons. Per la seva banda, Dani Sordo ha hagut d'abandonar per una sortida de pista. El pilot càntabre de Mini s'ha quedat estancat en una rasa, cosa que li ha impossibilitat seguir en el tercer tram de la jornada a la Terra Alta, de 44,02 quilòmetres de distància. Sordo podria reenganxar-se a la competició, si bé incorrerà en una sanció que l'allunyarà amb total seguretat de totes les opcions de podi.

A partir de d'2/4 de 2 del migdia es reprèn el ral·li amb el tram que es disputarà als Pesells i els pilots disputaran tres trams cronometrats més, amb final en el tram urbà mixt de Salou.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut