Jocs Olímpics

Madrid presenta el "Corle", el logo per a la candidatura per acollir els Jocs del 2016

Londres va barrar el pas a Madrid per ser la seu dels Jocs Olímpics del 2012, però els dirigents de la candidatura olímpica espanyola no han tirat la tovallola. A la capital de l'estat espanyol saben que serà difícil que es repeteixi continent, però treballen per aconseguir els Jocs del 2016. Aquest dilluns ja han presentat el seu nou logotip. Se'n van presentar més de 2.500 i se'n van seleccionar deu. "Corle", de Joaquín Mallo ha estat l'escollit que representarà la candidatura de Madrid 2016.

Actualitzat

"Corle", dissenyat per Joaquín Mallo, és una mà que representa la unitat de les diferents cultures que conviuen a Madrid. En l'acte de presentació del logotip, l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, ha demanat la col·laboració de tothom per fer possible el somni olímpic.

L'acte ha estat presentat pel cinc vegades campió paralímpic de natació Xavi Torres i per la també múltiple medallista en campionats del món de sincronitzada Gemma Mengual. Tots dos han considerat que la desfeta de Madrid 2012 ja ha quedat enrere.

Anar al contingut