Olimpisme

Madrid encara dóna voltes a la seva eliminació en la primera votació per escollir la seu dels Jocs Olímpics del 2020

Mentre la ciutat de Madrid no sap si tornarà a presentar la seva candidatura per acollir uns Jocs Olímpics, el màxim responsable del projecte i president del COE, Alejandro Blanco, encara dóna voltes als vots que els van faltar per sortir escollits com a seu dels Jocs del 2020.

Actualitzat
Després que Madrid no va ser escollida per acollir els Jocs Olímpics de l'any 2020, hi ha dubtes sobre si tornar a presentar la candidatura de la ciutat per als Jocs del 2024. Seran els guanyadors de les eleccions municipals del 2015 els que hauran de prendre la decisió. Sembla que encara no és moment per a l'autocrítica, i continuen les lamentacions, amb una dosi d'indignació.
 
Alejandro Blanco, president de la candidatura Madrid 2020 i també del Comitè Olímpic Espanyol, encara dóna voltes a la sorprenent eliminació en la primera votació de dissabte, tot i que, segons els seus càlculs, partia com a favorita. "Els amics de debò ens han votat. Els altres, que ens van dir ens votarien i no ho han fet, queda en la seva consciència, i el vot és secret."
 
Altres han tingut reaccions més irades. El president de la Federació Espanyola d'Atletisme, José María Odriozola, ha dit que el COI "ens ha tornat a prendre el pèl". El president de Fòrum Astúries, Francisco Álvarez-Cascos, ha dit que, "si se sabia que els donarien a Àsia perquè tocava, que convoquin només els països asiàtics, que no facin perdre el temps als altres, en aquest cas, Madrid i Istanbul".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut