Girona

Machín: "El nostre objectiu és la Lliga, però lluitarem per passar l'eliminatòria de Copa"

El tècnic del Girona admet que prefereix concentrar tots els esforços a lluitar tots els partits de Lliga per assegurar-se la permanència a Primera. Tot i així, encara la Copa amb ganes de fer un bon paper

Actualitzat

L'entrenador del Girona FC, Pablo Machín, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar com encara el debut de Copa amb el Llevant d'aquest dijous.

En primer lloc, el tècnic sorià recorda quina és la prioritat del seu equip, tot i que té molt clar que dijous, davant del Llevant, els seus jugadors sortiran a la gespa de Montilivi en busca de la classificació:

"El nostre objectiu és la lliga, però lluitarem per passar l'eliminatòria. La Copa no ens ve malament. Ens ho prenem amb la naturalitat de competir oficialment."

Machín ha preferit no entrar a detallar les possibles rotacions a la Copa que podrien donar minuts als menys habituals. Per a ell, el criteri és un altre:

 

"L'aspecte físic és important per nosaltres. Haurem de jugar amb els que estiguin millor."

El Girona encara una setmana carregada de partits, tres compromisos en set dies, el plat fort dels quals és el diumenge, quan el Reial Madrid visitarà Montilivi. Tot i el vertigen que pot generar, Machín, de moment, només té ulls per al Llevant:

"A partir del partit de Copa viurem el partit del Madrid amb més intensitat. Diumenge, Montilivi serà una festa."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut