Thomas Lüthi
Thomas Lüthi s'ha convertit en el convidat inesperat en la lluita pel títol de Moto2 (EFE)
Motor

Lüthi s'imposa sobre la línia en el Gran Premi d'Austràlia de Moto2 i entra en la lluita pel títol

El suís ha guanyat les dues últimes curses i té el liderat a 22 punts, després que Zarco ha estat dotzè i que Rins ha caigut. Morbidelli i Cortese han completat el podi.

Actualitzat

Thomas Lüthi s'ha adjudicat la segona victòria consecutiva i la quarta de la temporada en el mundial de Moto2, per tot just deu mil·lèsimes de segon davant DE Franco Morbidelli en el Gran Premi d'Austràlia. Sandro Cortese ha estat el tercer classificat.

Lüthi ha superat el seu rival per rebuf sobre la mateixa línia d'arribada i es fica de ple en la lluita pel títol gràcies a la dotzena posició de Johann Zarco i a la caiguda d'Àlex Rins, que ha quedat fora de la cursa.

Quan només queden dues curses per acabar la temporada, el pilot suís és segon, amb 204 punts, tres més que Rins (201) i només 22 menys que el líder del campionat.

Excepte Rins, la resta de catalans han estat capaços d'acabar la cursa. Àxel Pons ha estat vuitè; Xavier Vierge, desè, i Èdgar Pons, catorzè. Àlex Márquez no ha participat a causa de la lesió que es va fer durant la classificació de dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut