L'Unicaja supera el Laboral Kutxa i serà el rival del Barça a les semifinals del "play-off" pel títol (89-77)

El conjunt malagueny ha guanyat el tercer i definitiu partit dels quarts de final per 89 a 77 gràcies a una gran defensa després del descans que ha ofegat l'atac dels vitorians. En l'altra semifinal, el Reial Madrid s'enfrontarà amb el València Basket, botxí del Dominion Bilbao Basket a Miribilla (70-71).

L'Unicaja Màlaga serà el rival del Barca en les semifinals dels "play-off" pel títol de la Lliga Endesa de bàsquet. El conjunt malagueny ha guanyat el tercer i definitiu partit dels quarts de final al Laboral Kutxa, per 89 a 77, en un partit que ha tingut dues parts molt diferenciades.

En la primera, l'equip basc, que ha sumat 30 punts en el segon quart, ha estat el clar dominador. Al descans el resultat era 46 a 51. En el segon període l'Unicaja ha basat la remuntada en una gran defensa i en l'encert de Fran Vázquez i del base uruguaià Jayson Granger. Divendres començaran les semifinals, al millor de cinc partits. El Barça jugarà els dos primers partits al Palau Blaugrana, tots en directe per Esport3.

El València Basket, rival del Reial Madrid

El València Basket serà el rival del Reial Madrid en l'altre semifinal després d'imposar-se a domicili al Dominion Bilbao Basket per un ajustat 70 a 71. En un final a cara o creu a Miribilla, els valencians han acabat sumant un agònic triomf gràcies a dos tirs lliures transformats pel català Pau Ribas.