(@JoanPlazaWeb)
Bàsquet

L'Unicaja no renova Joan Plaza

El tècnic català abandona la disciplina del conjunt malagueny

Actualitzat

El tècnic Joan Plaza no continuarà com a entrenador de l'Unicaja la pròxima temporada i dona per finalitzat un cicle de cinc campanyes consecutives com a entrenador de l'equip, segons ha informat el club.

El preparador barceloní va acabar el contracte a finals d'aquesta temporada, una temporada que l'Unicaja va enllestir després de ser eliminat, la setmana passada, davant el Baskònia als quarts de final de la Lliga Endesa.

Plaza tanca un període de cinc temporades, des de la seva arribada procedent del Zalgiris Kaunas lituà, i aquest curs es va convertir en el tècnic que més vegades ha dirigit l'Unicaja en la seva història, 325 partits.

El barceloní, a més, va aconseguir la temporada passada el títol de campió de l'Eurocopa, en guanyar a la final el València Basket al pavelló de la Font de Sant Lluís.

Plaza té també en el seu palmarès la millor ratxa com a local de l'Unicaja en partits de la Lliga Endesa, amb 15 victòries seguides en la temporada 2014-15, i va igualar en la mateixa campanya el millor inici de la Lliga amb un balanç de deu triomfs i una derrota.

L'Unicaja, en un comunicat, agraeix "de cor a Joan Plaza el seu esforç, implicació, el seu treball diari i tots els bons moments que l'equip ha ofert a l'afició del Màlaga durant la seva etapa."

El club andalús li desitja "la millor de les sorts durant la nova etapa que té per davant, a partir d'ara". L'Unicaja també ofereix unes declaracions del president, Eduardo García, en què destaca que "després d'una madurada reflexió van decidir que el cicle s'havia completat al final d'aquesta temporada".

"Hem de reconèixer la importància de la trajectòria de Joan Plaza durant aquest temps que ha estat amb nosaltres. Volem agrair-li el seu treball diari, que ha estat dur i intens, per donar al club una estabilitat que es va veure traduïda en la consecució d'un nou títol per al palmarès del club", segons Eduardo García.

Eduardo García, amb vuit temporades al capdavant del club, assenyala que "ara , amb les bases del treball ben realitzat" "volem emprendre un nou projecte que consolidi el club i il·lusioni els aficionats".

Anar al contingut