L'Unicaja s'ha classificat per a la final de l'Eurocup i s'enfrontarà al València Basket (EFE)
L'Unicaja s'ha classificat per a la final de l'Eurocup i s'enfrontarà al València Basket (EFE)
Bàsquet

L'Unicaja demana l'ajornament del partit contra l'ICL Manresa per si s'allarga la seva final a l'Eurocup

El club català decidirà si accepta la sol·licitud del club malagueny, que podria disputar fins a quatre partits en menys de 10 dies si la proposta no arribes a bon port

Joan CaubetActualitzat

L'Unicaja de Màlaga ha sol·licitat a l'ACB l'ajornament del partit corresponent a la vint-i-setena jornada de la Lliga Endesa que ha de disputar el 2 d'abril (12.30), al Martín Calpena, davant l'ICL Manresa. El club malagueny s'ha classificat per a la final de l'Eurocup, la segona competició més important del bàsquet europeu, on s'enfrontarà a un altre club espanyol: el València Basket.

L'equip andalús disputarà el primer partit d'aquesta gran final europea el pròxim 28 de març, al pavelló de la Font de Sant Lluís, mentre que el segon el jugarà com a local el 31 de març. En el cas que fos necessari un tercer partit per decidir el campió, el desempat es jugaria el 5 d'abril, també a València.

El partit contra els manresans, a la Lliga, està programat per al 2 d'abril. Això faria que l'equip de Joan Plaza hagués de jugar 3 partits en 6 dies, o 4 en 9 si la final arriba al desempat. Per aquest motiu, l'Unicaja ha fet la sol·licitud i, ara, espera que el club català decideixi.

Anar al contingut