Bàsquet

L'Uni Girona recorre al CSD davant la negativa de la Federació espanyola a inscriure'l a la fase de grups de l'Eurolliga

L'equip gironí, campió de la Lliga femenina, demana la intervenció de l'òrgan superior per fer valer els seus drets, i no descarta recórrer al TAS ni retirar-se de la fase prèvia de la competició

Actualitzat

L'Spar Citylift Girona, vigent campió de la Lliga femenina de bàsquet, ha emès un comunicat en què ha explicat la seva postura, un cop la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) ha reiterat que inscriurà el Perfumerías Avenida de Salamanca, segon classificat a la Lliga, a la fase de grups de l'Eurolliga, i, l'equip gironí, a la fase prèvia.

L'Uni Girona constata que la FEB admet en la seva argumentació que se salta unilateralment una directriu aprovada en assemblea, i per això ja ha demanat al Consell Superior de l'Esport (CSD) que intervingui en l'afer.

El club gironí va més enllà i explica que no descarta recórrer al Tribunal de l'Arbitratge de l'Esport (TAS). Tampoc descarta renunciar a jugar la fase prèvia de l'Eurolliga.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut