L'Uni Girona celebrant el campionat de lliga (@Unigirona)
Bàsquet

L'Uni Girona haurà de jugar la prèvia de l'Eurolliga, tot i haver estat campió de la lliga femenina

L'equip gironí no veu just haver de jugar la prèvia de la màxima competició europea després de ser campió de lliga, i tenint en compte que el Perfumerías Avenida es classifica directament

Actualitzat

L'Uni Girona ha sabut que jugarà la prèvia de l'Eurolliga femenina malgrat haver estat el campió de la lliga espanyola. El club gironí s'ha molt "indignat" i veu "molt injust" que el Perfumeries Avenida de Salamanca, després de quedar segon, es classifiqui directament per jugar la màxima competició europea. La directiva de l'Uni Girona responsabilitza a la Federació Espanyola de Bàsquet, a la que demanarà explicacions per aquesta decisió.

L'Uni Girona "blaugrana"

Jordi Majó, precandidat a les eleccions del FC Barcelona,  ha presentat aquest dimecres a Francesc Perarnau com a gerent de la secció de bàsquet mentre que Xavi Fernández seria el seu secretari tècnic. Perarnau ha aprofitat aquest acte per explicar que l'Universitat de Girona podria vestir de blaugrana si Jordi Majó sortís president. "Tenim un precontracte amb el club Uni Girona, perquè el bàsquet femení juguí amb els colors del Barça. S'ha d'acabar de perfilar", ha dit Perarnau.

Anar al contingut