Bàsquet

L'Uni Girona esclafa el Perfumerías Avenida i es proclama campió de Lliga per primera vegada (72-54)

L'equip gironí, amb el suport d'uns 5.000 aficionats que han omplert el pavelló de Fontajau de gom a gom, ha sumat la segona i definitiva victòria contra el Perfumerías Avenida i ha fet història en sumar el primer títol de lliga de la seva història

David CarballoActualitzat

L'Spar City Lift Girona s'ha proclamat campió de la Lliga femenina de bàsquet després d'imposar-se en el segon partit de la final al Perfumerías Avenida de Salamanca per un contundent 72-54. L'equip gironí, amb el suport d'uns 5.000 aficionats que han omplert el pavelló de Fontajau de gom a gom, ha sumat la segona i definitiva victòria i ha fet història en sumar el primer títol de lliga de la seva història.

Després d'un primer quart bastant igualat, en el segon el conjunt de Roberto Íñiguez ha començat a obrir diferències gràcies al trident format per Ibekwe, Gidens i Chambers i al descans ja dominava per 13 punts (41-28). En la represa, les gironines s'han crescut liderades per Ibekwe, màxima anotadora amb 22 punts, i han trencat definitivament el matx davant la impotència de les salmantines.

En l'últim quart, l'Uni Girona ha mantingut unes diferències sempre superiors als 10 punts i mai ha hagut de patir per sumar una victòria històrica davant l'eufòria de l'afició de Fontajau, que ha vibrat com mai amb el triomf de les seves jugadores.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut