Roser Buch (@unigirona)

L'Uni Girona arrasa el CEKK Ceglèd per acabar primer la fase de grups de l'Eurocup femenina (54-83)

Les gironines necessitaven el triomf per assegurar-se el primer lloc del seu grup

L'Uni Girona tancarà la primera fase de l'Eurocup femenina de bàsquet com a primera del grup G amb un balanç de 5 victòries i 1 derrota, el mateix que el segon de grup, el Basket Landes francès. Les gironines han derrotat clarament a l'última jornada el VBW CEKK Ceglèd hongarès, 54-83.

El matx ha començat amb un parcial de 0-10, amb 5 punts de Roser Buch. A partir d'aquest punt l'Uni Girona ha posat la directa, sense que les seves rivals poguessin fer res per evitar la desfeta. El marcador al final del primer quart era de 6-26, i al descans de 25-51. En la segona meitat les visitants no han afluixat: 37-68 al final del tercer quart i el 54-83 final, 29 punts de diferència.

Nicole Romeo, de l'Uni Girona, ha estat la màxima encistelladora amb 21 punts (5 triples de 9 intents). Altres tres jugadores gironines han anotat en dobles dígits, Núria Martínez (12 punts, 6 assistències), Magali Mendy (12 punts, 4 rebots) i Roser Buch (10 punts, 7 rebots, 3 assistències).