L'Uni Girona apallissa el Basket Landes sumant la seva segona victòria en 2 partits a l'Eurocup (78-47)

Les gironines es mantenen invictes a Europa

L'Spar City Lift de Girona ha guanyat el Basket Landes per 78 a 47 i suma així la segona victòria en dos partits d'Eurocup disputats aquesta temporada. Les catalanes rebien les franceses com a líders de grup i a l'inici li ha tocat treballar de valent per mantenir petites diferències en el marcador. La brasilera Nádia Collado ha fet molt de mal sota els taulers, 16 punts en total, màxima anotadora del matx. La senegalesa Traoré ha compartit honors amb la mateixa puntuació.

El Landes ha estat 5 minuts sense anotar al segon quart i l'Spar City Lift ho ha aprofitat per obrir un forat que ha arribat als 16 punts i un altre cop liderat amb una Collado imperial. El 41 a 27 per al conjunt gironí del descans ho deixava tot clar. Pocs canvis a la represa amb Collado mantenint l'Spar City Lift amunt i les petites Núria Martínez i Mendy oferint espectacle. Les diferències han crescut fins als 33 punts i al final han quedat en 31, un marge que pot ser clau en el bàsquet-average amb les franceses de cara a la lluita per la primera plaça del grup, que ara mateix té el conjunt gironí.