Futbol internacional

Luka Modric guanya el premi The Best al millor jugador del món de la temporada passada

El migcampista croat del Reial Madrid s'ha emportat el guardó superant els altres dos finalistes, el portuguès Cristiano Ronaldo i l'egipci Mohamed Salah

Actualitzat

Luka Modric ha estat guardonat amb el premi The Best de la FIFA, que l'acredita com a millor futbolista del món de la temporada passada en la gala que s'ha fet aquest dilluns al Royal Albert Hall de Londres. El migcampista croat del Reial Madrid, que ha rebut el premi de mans del president de la FIFA Gianni Infantino, s'ha emportat el guardó superant els altres dos finalistes, el portuguès Cristiano Ronaldo i l'egipci Mohamed Salah.

Modric, de 33 anys, que es va proclamar campió de la Lliga de Campions amb el Reial Madrid i subcampió del món amb Croàcia, ha trencat amb el domini del seu excompany d'equip Cristiano Ronaldo, guanyador d'aquest premi les dues últimes edicions.

Marta, millor futbolista

En categoria femenina, la jugadora brasilera Marta Vieira s'ha emportat el guardó a millor futbolista del món per sisena vegada, tot i que l'any passat no el va guanyar. Vieira s'ha imposat en la votació a la noruega Ada Hederberg i a l'alemanya Dzsenifer Marozsán, totes dues de l'Olympique de Lió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut