Scolari dirigeix actualment l'equip xinès Guangzhou Evergrande (EFE)
Scolari dirigeix actualment l'equip xinès Guangzhou Evergrande (EFE)
Futbol

Luiz Felipe Scolari reconeix que va estar a punt de fitxar pel València

L'entrenador brasiler, que actualment dirigeix el Guangzhou Evergrande xinès, ha reconegut que va parlar amb Peter Lim sobre la possibilitat d'entrenar el València

Ramon AngladaActualitzat

L'entrenador brasiler Luiz Felipe Scolari ha concedit una entrevista a l'agència EFE en la qual ha reconegut que va "tenir propostes per entrenar un club espanyol". El que va ser el tècnic del Brasil campió del món el 2002 ha explicat que va estar parlant amb el seu "bon amic Peter Lim" sobre la possibilitat d'entrenar el València. Però que acabar a Mestalla suposava canviar la seva vida tranquil·la per les "turbulències" que es viuen a la capital del Túria.

L'experimentat tècnic de 68 anys, amb una carrera de 35 anys i 24 títols, ha fet una valoració de la situació futbolística del Brasil. Scolari només té bones paraules per al futbol brasiler i reconeix que està entusiasmat amb l'actual selecció entrenada per Tite, un conjunt amb "identitat de país". En especial Neymar, sobre qui considera que "en dos anys estarà al nivell de Cristiano i Messi i aviat els destronarà". Preguntat per quina gran estrella brasilera prefereix, Scolari ha admès que "amb tots els de la 'erra': Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos..."

A la recerca d'un tècnic experimentat

Les declaracions de Scolari han arribat pocs dies després que es descobrís que un altre entrenador de prestigi i experiència va ser temptejat per entrenar el València. Els ratpenats pateixen una greu crisi d'identitat i els entrenadors han anat passant un rere l'altre aquestes últimes setmanes. L'holandès Louis Van Gaal va declarar la setmana passada al programa de ràdio "El larguero" que va rebre una oferta per ocupar la banqueta de Mestalla. El nom de l'exblaugrana o recentment ex del Manchester United se suma a una llarga llista. Finalment va ser l'italià Cesare Prandelli, també amb una gran experiència, qui va acabar dirigint l'equip sense èxit.

 

Anar al contingut