Luis Suárez celebra el seu segon gol a Leganés (EFE)
Luis Suárez celebra el seu segon gol a Leganés (EFE)
Barça

Luis Suárez va trencar davant el Leganés una ratxa de 478 minuts sense marcar

Mai abans havia encadenat 5 partits seguits sense marcar

Actualitzat

Luis Suárez, amb el seu doblet davant del Leganés, va trencar a més la pitjor sequera golejadora de la seva carrera. El davanter venia d'encadenar cinc partits sense marcar cap gol.

Suárez va marcar el gol de l'empat del Barça davant de l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano en el minut 82 d'aquell partit de la vuitena jornada de lliga. A la Lliga va jugar 83 minuts contra el Màlaga i 90 contra l'Athletic i el Sevilla. I a la Lliga de Campions, els dos partits complets contra l'Olympiacos.

Van ser 451 minuts sense marcar, als quals es van afegir els primers 27 del partit al Municipal de Butarque, fins que el porter Pichu Cuéllar no va aconseguir agafar una centrada xut de Paco Alcácer. Suárez, atent, no va perdonar per tancar 478 minuts de patiment per a un davanter, 478 minuts sense gol.

Durant tot aquest temps, companys i entrenador han tancat files al voltant de Suárez i li han donat el seu suport davant les veus que qüestionaven el seu rendiment, afectat pels seus problemes al genoll. De cara a dimecres en partit de competició europea contra la Juventus, el davanter ha carregat piles per tornar-los la confiança.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut