Luis Suárez s'exercita amb els seus companys i els dubtes s'esvaeixen (EFE)
Barça

Luis Suárez s'entrena amb normalitat, tot i no tenir l'alta

El trident del Barça podria tornar al cent per cent dissabte a la final de Copa. L'únic dubte era el davanter uruguaià, que, després de perdre's els últims partits de lliga, torna a exercitar-se amb el grup

Actualitzat

Una sobrecàrrega muscular als isquiotibials va fer caure Luis Suárez de la convocatòria els dos últims partits de Lliga, el decisiu que va coronar el Barça campió de Lliga contra l'Atlètic de Madrid i el tràmit davant del Deportivo de la Corunya. Sembla que l'exhaustiu programa d'entrenament al marge del grup que ha seguit el crac uruguaià els darrers quinze dies comença a donar els seus fruits. Aquest dimecres, Suárez s'ha entrenat amb tots els seus companys malgrat no tenir l'altà mèdica oficialment.

Amb la reincoporació de l'uruguaià, Luis Enrique disposa de tota la plantilla per encarar la final de Copa contra l'Athlètic de Bilbao. Munir, Sandro, Gumbau, Cámara i Adama Traoré són els reforços del filial que han saltat a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a exercitar-se amb el primer equip i que podrien comptar en els plans del tècnic asturià per dissabte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut