Luis Suárez celebra el seu gol contra el València (Reuters)
Barça

Luis Suárez segueix en estat de gràcia i suma 16 gols en els últims 16 partits oficials

El davanter uruguaià del FC Barcelona ha tornat a demostrar que es troba en un gran moment de forma i amb el seu gol contra el València en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei ja suma 16 dianes en els últims 16 partits oficials

David CarballoActualitzat

Després d'un mal inici de temporada, Luis Suárez s'està retrobant amb el que millor sap fer: marcar gols. El davanter uruguaià del FC Barcelona ha tornat a demostrar que es troba en estat de gràcia i amb el seu gol contra el València en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei ja suma 16 dianes en els últims 16 partits oficials.

Suárez, escollit millor jugador del passat mes de desembre a la lliga, porta quatre partits seguits marcant contra Betis, Espanyol, Alabès i València, que s'ha convertit en una de les seves bèsties negres. Amb el seu gol contra els xe, l'uruguaià ha fet nou gols en els nou partits disputats contra el conjunt valencianista en totes les competicions.

Després del partit, l'ariet blaugrana ha admès que han patit contra un rival que ha fet un plantejament molt defensiu. "És difícil i més quan els visitants es tanquen enrere. Hem tret una mica d'avantatge, però queden encara 90 minuts. Està totalment oberta l'eliminatòria", ha explicat.

Anar al contingut