Barça

Luis Suárez recull la Bota d'Or com a màxim golejador de les lligues europees la temporada passada

A més de la seva família, també l'han acompanyat companys d'equip i amics com Leo Messi, Andrés Iniesta i Sergio Busquets

Oriol LlachActualitzat

Luis Suárez ha recollit la Bota d'Or que li reconeix haver estat el màxim golejador de totes les lligues europees de la temporada 2015-16, i és que cap altre jugador va aconseguir superar les 40 dianes que va marcar l'uruguaià.

L'escenari triat per a la cerimònia ha estat l'antiga fàbrica Damm de Barcelona i, el guardó, l'hi han entregat dues de les persones més importants a la vida del davanter uruguaià: els seus dos fills, Delfina i Benjamín. Luis Suárez només ha aguantat quatre paraules abans d'emocionar-se en el moment d'agrair la concessió d'aquest premi, i és que ja li havia costat molts esforços reprimir les llàgrimes després de veure un vídeo farcit de persones molt importants en els seus inicis i a la seva infantesa a l'Uruguai que li volien dedicar unes paraules.

A la roda de premsa posterior, Luis Suárez ha compartit de nou el protagonisme amb els seus fills i és que ha revelat que després d'un partit com el de dimecres contra el Manchester City, que va tornar a casa sense haver marcat, els primers que li demanen explicacions són la Delfina i, en especial, el Benjamín, que ja comença a tocar la pilota. En tot cas, el petit se'n va anar a dormir content perquè "va marcar el veí", ha dit Suárez en referència a Leo Messi i el hat-trick que va fer contra els anglesos.

Sobre si es veu penjant les botes en el FC Barcelona, de moment l'uruguaià no vol "pensar en la retirada". Prefereix concentrar-se en el present i sobretot en l'equip. L'objectiu: "Seguir guanyant títols i seguir marcant."

La celebració

Per celebrar aquest guardó, i també la gran victòria en la Lliga de Campions contra el Manchester City, el davanter uruguaià convidarà a sopar tota la plantilla i els membres de l'equip tècnic a un restaurant de Castelldefels. En el cas que la festa s'allargués una mica més del previst, els futbolistes tenen al seu favor que el Barça no s'entrena fins a les cinc de la tarda de divendres.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut