Luis Suárez presenta els pitjors números golejadors de les tres últimes temporades
Barça

Luis Suárez presenta els pitjors registres golejadors de les últimes tres temporades

El davanter uruguaià encara no ha marcat en els dos partits de Lliga de Campions i a la lliga suma tres gols en 450', pels sis a la 2016-17 i quatre a la 15-16

David CarballoActualitzat

Luis Suárez ha començat la temporada menys encertat de cara a porteria que en anteriors campanyes. El davanter uruguaià, que compleix la seva quarta temporada amb el FC Barcelona, està firmant uns registres golejadors per sota del que en ell és habitual.

A la Lliga de Campions, el nou blaugrana encara no s'ha estrenat aquesta temporada (0 gols en 179 minuts contra la Juventus i l'Sporting de Portugal), una estadística negativa que contrasta amb les dues temporades anteriors, on ja havia fet dos gols en els dos primers partits de la màxima competició europea.

Els números golejadors de Suárez també s'han ressentit en aquest inici de Lliga, on ha marcat tres gols en 450', l'últim contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. En la temporada 2016-17, l'uruguaià portava sis gols en 557' i en la 15-16, quatre en 630'

La lesió al genoll que arrossega des de la tornada de la Supercopa d'Espanya i la marxa de Neymar, un dels seus millors assistents, han influït en la seva baixada en l'eficàcia golejadora. Tot i això, Ernesto Valverde no ha perdut la seva confiança en ell i continua sent una peça indiscutible en els seus esquemes.

 

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut