Luis Suárez en un partit de la darrera temporada (EFE)
Barça

Luis Suárez: "No em considero un dels millors jugadors del món"

El davanter uruguaià explica les seves sensacions en una entrevista amb la cadena ESPN, durant la gira del FC Barcelona pels Estats Units

Jaume CabeceransActualitzat

Luis Suárez ha parlat de les seves sensacions a l'equip en una entrevista concebuda a l'ESPN durant la gira nord-americana. El davanter uruguaià no se sent un dels millors jugadors del món i explica que "sempre intentes assumir els elogis i coses que diuen, però no és que sigui tan humil o que em consideri un dels millors jugadors del món. Deixo que els altres opinin de mi."

Sobre si encara es pot arribar més lluny, Suárez va contestar: "No sé si la teulada pot estar més alta, però beneficia fer pretemporada i feia sis anys que no en feia. El que vam fer l'any passat la gent ho recordarà sempre, perquè és únic i aquest any tenim la possibilitat d'obtenir els mateixos títols i obtindré els sis títols en un any."

Per acabar, el "charrúa" també parla de la seva futura retirada. "La meva il·lusió és retirar-me al Nacional, però vull que se'm recordi per la camiseta de la selecció. També vaig dir que volia tornar a l'Ajax, perquè m'ho va donar tot i vaig ser-hi molt feliç, però vull un equip que m'hagi ajudat, no qualsevol", assenyala l'atacant blaugrana.

Anar al contingut