Barça

Luis Suárez: "Messi és insubstituïble; però, sense ell, hem d'assumir la responsabilitat entre tots"

Luis Suárez ha fet balanç del seu primer any al Barça en una entrevista a "Hat-trick Barça" en què també ha parlat, entre altres temes, de la seva capacitat golejadora i del paper de Messi a l'equip

Actualitzat

A punt de complir-se un any del debut de Luis Suárez amb la samarreta blaugrana, el davanter uruguaià ha fet balanç en una entrevista al "Hat-trick Barça". El triplet aconseguit la temporada passada, la seva capacitat golejadora, la relació amb Messi i Neymar... han estat alguns dels temes que ha repassat durant l'entrevista.

"Ha passat ràpid" aquest temps, assegura Suárez, després de "les ganes que tenia d'arribar a Barcelona". El seu debut, davant del Madrid, va viure'l amb nervis, tot i desitjar-lo amb ganes. "Sabia que hi hauria molta gent mirant-me amb lupa", explica. Amb l'Apoel es va estrenar com a golejador. Suárez ha explicat que va patir certa angoixa perquè no marcava però sabia que el moment tard o d'hora arribaria. I al final, 25 gols la temporada passada.

Compartir davantera amb Messi i Neymar

"Cadascú sap quin és el seu rol dins l'equip, jo sé quin és el meu; a part de fer gols, beneficiar als companys", ha explicat el '9' blaugrana. "Estic molt orgullós de l'ambient que hi ha a l'equip", ha afegit. Amb Messi i Neymar la relació és perfecte, dins i fora del camp: "Sempre estem rient". "Messi és el millor del món i ningú voldrà competir amb ell", assegura i explica que "jo no vaig arribar a competir amb ningú, vaig arribar l'últim i no vull sobrepassar a ningú" "Neymar quan va arribar ja sabia quina era la funció, respecta a Leo i tothom, també".

L'absència de Messi

Es nota que no hi ha el crac argentí a l'equip. "Sense ell hem de fer-ho fàcil i cadascú s'ha de responsabilitzar de fer la feina el millor possible. Ningú el voldrà substituir perquè és insubstituïble", explica Suárez.

Suárez, assistent

"Em fa més feliç fer una bona assistència que un gol lleig, s'ha de ser egoista però també bon company", assegura l'uruguaià que la temporada passada va donar 15 assistències.

Luis Suárez també ha explicat que l'equip té marge de millora aquesta temporada i que l'excelència ja arribarà. "Guanyar dues Lligues seguides seria increïble i dues Champions consecutives ningú ho ha fet, però també hi ha el Mundial de Clubs", ha sentenciat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut