Luis Suárez ja s'entrena amb el grup (@fcbarcelona)
Barça

Luis Suárez ja s'entrena amb el grup i podria ser convocat per viatjar a Vitòria

Sembla que la recuperació de l'uruguaià va més ràpida del que s'esperava i el jugador podria trepitjar la gespa de Vitòria dissabte

Actualitzat

Luis Suárez ha estat la gran novetat de l'entrenament previ del FC Barcelona contra l'Alabès. El jugador uruguaià, que dijous va trepitjar gespa al marge del grup, avui ja ha fet una part de l'entrenament amb el primer equip. 

Sembla que la recuperació va ràpida i el mateix tècnic no descarta que Suárez pugui jugar aquest dissabte a Vitòria: "En el cas de Luis Suárez, tot va més ràpid del que esperàvem; intentarem escurçar els terminis a veure si pot jugar ". A l'entrenament d'aquesta tarda també hi ha estat el porter juvenil Iñaki Peña.

Un altre dels jugadors que poden anar a Vitòria és Andrés Iniesta, que ha rebut aquesta setmana l'alta mèdica. Valverde assegura que "està bé, té l'alta i podria jugar".

Sobre el rival de dissabte, Valverde ha apuntat que "és cert que hi ha molts canvis respecte a l'any anterior. No només l'entrenador, també jugadors. No només han marxat Llorente i Theo, també Feddal, Deyverson, Kiko Femenia... No sabem ben bé què ens trobarem demà". Recordem que l'Alabès va ser el primer equip de Valverde com a futbolista professional, i Vitòria és una ciutat especial per a ell.

 

 

 

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut