Barça

Luis Suárez: "Intenten magnificar qualsevol cosa que faig, però els anglesos tenen molt mal perdre"

El davanter uruguaià s'ha defensat de les acusacions d'alguns diaris britànics d'haver mossegat Demichelis i ha assegurat que els anglesos tenen mal perdre i que magnifiquen qualsevol cosa que fa, en declaracions a Radio Sport Montevideo.

Actualitzat

A Manchester no han encaixat gaire bé la derrota contra el Barça en la Champions. Encara cou. I, fins i tot, alguns mitjans han acusat Luis Suárez de reincidir amb les mossegades. Aquest cop a Demichelis, tot i que les imatges, després, demostrin que no n'hi va haver cap, de mossegada. Ara bé, l'uruguaià, l'autor dels dos gols contra el Manchester City, ha hagut de defensar-se.

Després de l'exhibició de futbol i de bon joc que va fer el Barça contra el Manchester City, personalitzada en l'encert golejador de Luis Suárez, des d'Anglaterra, alguns mitjans han intentat desviar l'atenció del debat futbolístic i l'han personalitzat contra el golejador uruguaià. Han tractat d'aprofitar els antecedents de les mossegades de Luis Suárez i han volgut veure una reincidència de l'actual jugador blaugrana en una acció del partit de l'Etihad Stadium amb el defensa argentí del Manchester City, Martín Demichelis, però, pel que es veu en les imatges, no s'aprecia cap intenció de mossegar.

"Un és conscient que qualsevol cosa que fa Luis Suárez la intenten magnificar i explotar-la moltíssim més. Els anglesos tenen molt mal perdre i, no ho entenc, sempre intenten buscar alguna cosa", ha assegurat Suárez en declaracions a Radio Sport Montevideo de l'Uruguai.

Mal perdre, diu Luis Suarez. Segurament, els anglesos encara no han oblidat el partit del Mundial del Brasil de l'any passat quan el davanter uruguaià va marcar dos gols i va deixar Anglaterra pràcticament fora de la competició. Suárez també es queixa que s'hagin oblidat de tot el que va fer en la seva etapa al Liverpool.

Pel que fa als xiulets que li van arribar des de la tribuna del Etihad Stadium. Luis Suárez no ha volgut entrar en polèmiques: "Un sempre tracta d'aïllar-se. Com més t'escridassen, et xiulen, més et motives, més ganes tens de voler demostrar coses, perquè callin una mica".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut