Futbol

Luis Suárez i Neymar s'enfrontaran per tres punts... i una hamburguesa

Els dos davanters del Barça, que es veuran les cares el divendres en partit de classificació per al pròxim Mundial, han fet una aposta amistosa

Actualitzat

El Brasil-Uruguai d'aquest divendres serà un dels plats forts del calendari internacional d'aquests dies. No només perquè és classificatori per al Mundial de Rússia, ni perquè enfronta dues de les grans potències de l'Amèrica del Sud. També perquè enfronta dos jugadors del Barça, Neymar i Luis Suárez, en el partit que suposarà el retorn de l'uruguaià a la seva selecció, al cap de gairebé dos anys de sanció.

A les portes de la seva reaparició, Luis Suárez admet que "sóc molt feliç de tornar a ser aquí. Fa un parell de setmanes que treballo per mirar de frenar l'ansietat i el nerviosisme que pot arribar a generar l'eufòria de la gent", ha dit en roda de premsa.

Advertit sobre si la sanció per la mossegada a Giorgio Chiellini durant el Mundial del Brasil el farà ser més contingut en el seu joc, Suárez ha comentat que "ningú em farà canviar la manera de jugar. Jo continuaré jugant amb la mateixa intensitat, pressionant i discutint, però intentaré fer-ho d'una manera més intel·ligent", ha concedit.

Suárez ha definit Neymar com "un amic. És un noi molt alegre i riem molt a Barcelona, amb ell i el Leo (Messi) comentant aspectes del joc". Va admetre que, de cara al Brasil-Uruguai, que es jugarà a Recife, han fet una aposta. "El que perdi, haurà de pagar una hamburguesa a l'altre."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut