Barça

Luis Suárez i Leo Messi, els únics blaugranes de la història del Barça a fer 50 gols en una temporada

Els dos companys d'equip són els dos únics jugadors en la història del club que han fet més de 50 gols en una temporada amb la samarreta blaugrana

Amb els 4 gols aconseguits davant de l'Sporting, i els 4 que va fer dimecres passat al Deportivo, Luis Suárez ha sobrepassat la xifra de 50 gols en una temporada amb el FC Barcelona. Només un altre jugador ho havia aconseguit a la història del club, Leo Messi en dues ocasions.

Suárez suma 53 gols en el que portem de temporada, els mateixos que el seu company argentí va aconseguir la temporada 2010-11 i supera el seu rècord personal de gols amb l'Ajax, 49, la temporada 2009-10. L'uruguaià encara té 4 partits (3 de Lliga i la final de la Copa del Rei) per establir una nova marca històrica batent els 58 de Messi del curs passat. El davanter ha sumat tres pòquers de gols, dos de consecutius aquesta setmana, i 4 hat-tricks.

El davanter blaugrana ha superat aquesta jornada el madridista Cristiano Ronaldo com a màxim golejador de la Lliga Espanyola. El portuguès, que aquesta jornada no ha pogut jugar al camp del Rayo Vallecano, ha fet 31 per 34 del nou líder. Suárez també presenta candidatura per la Bota d'Or, amb 3 gols d'avantatge respecte els seus perseguidors, el mateix Cristiano i Jonas Gonçalves (Benfica).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut