Luis Suárez liderarà la convocatòria de l'Uruguai (Reuters)
Futbol internacional

Luis Suárez encapçala la llista de convocats de l'Uruguai dels partits de classificació per al Mundial de Rússia 2018

El davanter del Barça està convocat per als dos partits que jugarà la seva selecció davant del Brasil i el Perú, però només podrà disputar el segon, perquè encara està sancionat

Joan CaubetActualitzat
El davanter blaugrana Luis Suárez liderarà la convocatòria de l'Uruguai per als pròxims dos partits classificatoris del Mundial de Rússia 2018, contra el Brasil i el Perú. Tot i així, Suárez només podrà disputar un dels dos partits, perquè encara li queda un partit de sanció i es perdrà el més important, presumiblement, el partit contra la "canarinha" de Neymar, que marxa líder del grup sud-americà.

L'Uruguai, que és segon, a quatre punts del Brasil i tres punts per sobre de l'Equador de Felipe Caicedo i Xile, també comptarà amb la presència del central de l'Atlètic de Madrid Diego Godín, capità de la selecció, i el davanter del PSG Edinson Cavani. El seleccionador uruguaià, Óscar Washington Tabárez, haurà de buscar un recanvi a la porteria, perquè el porter del Galatasaray Fernando Muslera, habitual en les alineacions "charrúas", està sancionat contra el Brasil.
Anar al contingut