Lliga de Campions

Luis Suárez, dos anys sense marcar a la Champions fora del Camp Nou

A la Champions, fora del Camp Nou no marca des de fa dos anys. L'últim gol el va fer el setembre del 2015, en el partit que el Barça va empatar contra la Roma

Xavi LemusActualitzat

Després de descansar contra l'Eibar, Luis Suárez es va retrobar amb el gol aquest dissabte a Montilivi. És la seva segona diana en el campionat de Lliga. Un gol que li ha de servir per aixecar la moral i la confiança després d'un fluix començament de temporada. A més, passava en un moment tan especial com és el seu partit número 100 a la Lliga amb la samarreta blaugrana.

De moment, no és una temporada fàcil per al davanter uruguaià: la lesió al Bernabéu el va deixar fora de les convocatòries; de fet, tan sols ha disputat la meitat dels partits del campionat espanyol amb el Barça. Un entrebanc que ha afectat la seva condició física –encara no està al seu millor nivell– i la confiança ideal de cara al gol, amb ocasions perdonades poc habituals en ell.

A Europa encara no s'ha estrenat. Contra la Juventus tampoc va trobar el camí de la porteria rival amb encert. De fet, a la Champions, fora del Camp Nou no marca des de fa dos anys. L'últim gol el va fer el setembre del 2015 en el partit que el Barça va empatar contra la Roma. A Lisboa té l'oportunitat de trencar la malastrugança.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut