Futbol internacional

Luis Suárez dedica una emotiva carta a Steven Gerrard el dia de la seva retirada

El davanter uruguaià del Barça va coincidir al Liverpool amb el migcampista anglès, amb qui manté una gran amistat

Suárez i Gerrard van ser companys de vestidor al Liverpool (Reuters)

El davanter uruguaià del FC Barcelona Luis Suárez s'ha volgut sumar a les nombroses mostres d'homenatge cap a Steven Gerrard, migcampista anglès que aquest dijous ha anunciat la seva retirada del futbol. Suárez i Gerrard van coincidir al Liverpool, on van mantenir una gran amistat, i l'ara jugador del Barça li ha dedicat una emotiva carta per agrair-li tot el que va fer per ell durant la seva estada al club d'Anfield.

La carta íntegra de Luis Suárez a Steven Gerrard:

"A un capità. A un company. A un amic.
Vaig arribar a Liverpool, d'un club històric a un altre. I entre els meus companys, Steven Gerrard. Un referent al club, a la Premier League i fora d'ella. Una bomba de buidatge d'espais, un golejador, un rematador, un passador. Un jugador únic.
A mesura que passaven les setmanes, Steven em va mostrar aquest líder que és. El jugador guanyador i ambiciós que era en els terrenys de joc, però també un company proper i constant. Algú que em donava suport, sempre, i que m'ensenyava a treure el millor de mi.
Steven, moltes gràcies per tant. Per estar amb mi en els moments més difícils de la meva carrera, per donar-me suport incondicionalment i per regalar-me tants consells. La nostra relació va més enllà dels terrenys de joc. Sempre vas estar al meu costat, fins i tot quan molts s'allunyaven. Em vas fer recapacitar en moltes ocasions, vam compartir moltes xerrades i vas intentar sempre ensenyar-me..., com un germà gran ensenya al seu germà petit.
Vam viure molts moments junts i vam lluitar per fer grans coses per al club que defensàvem, i això sempre estarà gravat a dins meu.
Amic, YNWA".