Luis Suárez està convençut que Neymar té condicions per ser el millor jugador del món (Reuters)
Barça

Luis Suárez assegura que Neymar serà el millor del món i qualifica de "final" el clàssic del Camp Nou

El davanter uruguaià del Barça ha analitzat l'actualitat blaugrana en una extensa entrevista al programa "La Liga World", de Gol T, pocs dies abans del seu primer clàssic al Camp Nou

Actualitzat

El davanter uruguaià del F. C. Barcelona Luis Suárez ha repassat l'actualitat blaugrana en una extensa entrevista al programa "La Liga World", de Gol T. A poc dies de disputar el seu primer clàssic al Camp Nou, el 9 del Barça ha assegurat que en un futur pròxim Neymar serà el millor jugador del món, ha explicat que es troba en un gran moment personal després d'un inici problemàtic i ha qualificat de "final" l'imminent duel contra el Reial Madrid.

Neymar: "Ell és jove però és per la seva edat i el dels altres jugadors que vénen darrere d'ell, el que pot arribar, i arribarà a ser el millor del món perquè té tot per ser-ho; té moltíssima qualitat, té gol, té companyonia, que hi ha vegades que la gent ho dubta però té molt de companyerisme. Està aprenent molt dels jugadors que té al voltant i els que estem al voltant aprenem també molt d'ell perquè té coses que et sorprenen també i com vaig dir ho faig tant amb Leo, amb Andrés, amb Ney, gaudeixo de tenir l'oportunitat de jugar amb jugadors de la seva qualitat".

Messi: "Per a la majoria de gent és el millor jugador del món amb diferència per tot el que fa dins del camp, fa coses que no les fa qualsevol jugador, fa coses increïbles, per exemple hi ha vegades que et fa una passada que no t'ho esperes perquè hi ha moltes cames, com m'ha passat a mi moltes vegades i bé, el que has de fer és gaudir i aprofitar de tenir l'oportunitat de jugar amb aquesta classe de jugadors. Ell ho segueix demostrant fins al dia d'avui que no s'avorreix de fer gols, de voler aconseguir coses i això demostra el professional i el gran que és".

Moment actual: "Bé, molt bé, passant per un moment on un se sent content ajudant l'equip, la família està feliç i gaudint, en general, d'aquest bon moment. Un davanter sempre gaudeix fent gols que li fa sentir-se amb més confiança, però en el meu cas m'agrada ajudar molt a l'equip, sigui en el moment que sigui. Quan un no fa gols o no se sent important s'és molt autocrític amb un mateix, però en aquest moment em puc sentir més tranquil, és important ja que com a davanter que sóc em van portar per fer gols".

"Hi va haver ratxes que no aconseguia marcar i errava gols que a mi mateix em sorprenia fallar-los però si guanyàvem i no feia gols i sentia que ajudava a l'equip em quedava molt content. No sóc d'escoltar ni d'opinar dels que em critiquen perquè no faig gols, perquè si no quan faig gols em creuria que sóc un fenomen, que sóc l'estrella, així que he d'intentar restar-li importància a això".

Pròxim clàssic: "És una final perquè els Barça-Reial Madrid sempre es juguen així, es juguen amb molta intensitat, amb molta força, són partits molt intensos però també som conscients que a La Lliga avui en dia pot passar qualsevol cosa, ja s'està demostrant en els últims partits que qualsevol rival li pot treure punts a qualsevol, això és el bonic que té La Lliga. El clàssic tampoc crec que sigui tan definitiu".

Anar al contingut