Luis Moya, en una imatge d'arxiu
Ral·lis

Luis Moya, operat amb èxit de tres aneurismes a l'Hospital Clínic de Barcelona

El 5 de gener passat, l'excopilot gallec, que va ser campió del món de ral·lis al costat de Carlos Sainz, va haver de ser operat d'urgència per un altre aneurisma a la Corunya i va rebre l'alta mèdica a mitjans d'aquell mateix mes

Actualitzat
L'excopilot de ral·lis Luis Moya ha estat operat amb èxit aquest dimarts de tres aneurismes a l'Hospital Clínic de Barcelona. La complicada operació a què s'ha sotmès Moya ha durat quatre hores i l'excopilot estarà a la unitat de cures intensives un parell de dies per, posteriorment, pujar a planta, segons han explicat a EFE fonts pròximes a la seva família.
 
El mateix Moya va relatar la setmana passada que els tres aneurismes li havien estat detectats en una revisió a què es va sotmetre al juny. El 5 de gener passat, el que va ser campió del món de ral·lis al costat de Carlos Sainz, va haver de ser operat d'urgència per un altre aneurisma a la Corunya i va rebre l'alta mèdica a mitjans d'aquell mateix mes.
 
A diferència d'aquella intervenció, la d'aquest dimarts va ser programada i Moya es va preparar "tres mesos físicament i mentalment" per acudir al quiròfan.
Anar al contingut