Actualitat blanc-i-blava

Luis García torna a exercir de líder i demana un canvi d'actitud per recuperar la bona dinàmica

L'Espanyol no vol renunciar a poder jugar a Europa la temporada que ve. Si ahir era Valverde qui demanava una reacció a l'equip, avui ha estat Luis García qui ha reclamat un canvi d'actitud a l'equip per poder recuperar la bona dinàmica. Tot i això, el jugador ha alertat que si només es guanyen els partits de casa no es podrà aconseguir una plaça europea. Luis García ha tornat a exercir de líder d'un equip la moral del qual necessita una empenta.

Actualitzat

Ahir van jugar uns minuts de la segona part contra Itàlia i aquest matí, a mig entrenament, Albert Riera i Luis García s'han reincorporat a la disciplina de Valverde. En el cas del davanter asturià, salutació amb cadascun dels companys i abraçada amb el seu inseparable Tamudo. Tot plegat, abans de fer números i arribar a la conclusió que per anar a Europa caldrà alguna cosa més que guanyar els cinc partits de casa.

El jugador s'ha expressat en la mateixa línia que els seus companys durant els últims dies i ha assenyalat que la derrota contra el Múrcia ha de fer reaccionar la plantilla catalana. En aquest context, ha reconegut que l'Espanyol no està en una dinàmica tan positiva "com anteriorment", encara que ha subratllat que està empatat a punts amb el Sevilla, sisè classificat, i que la plantilla està convençuda de tirar endavant.

Falten per incorporar-se els també internacionals Zabaleta i Lola. De la Peña continua la seva fase de recuperació i David García, tot i l'esquinç al colze, podrà jugar contra el Racing.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut