Espanyol

Luis García: "A la nostra afició que guanyem al Camp Nou li posa més que a ningú"

L'Espanyol s'ha tornat a entrenar per preparar el derbi de diumenge al Camp Nou. L'equip blanc-i-blau buscarà donar la sorpresa a l'estadi del seu màxim rival ciutadà per continuar mantenint opcions de classificar-se per a la Lliga Europa, endarrerir la celebració del títol de Lliga dels blaugrana i, de retruc, donar una alegria a la seva afició. Així ho ha reconegut aquest divendres Luis García, un dels pesos pesants del vestidor perico. "A la nostra afició que guanyem al Camp Nou li posa més que a ningú. Evitar que es proclamin campions en el derbi és especial", ha confessat el davanter asturià. La sessió matinal a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs ha tingut la visita de l'exjugador blanc-i-blau Fredson Camara.

Actualitzat
Ambició a l'Espanyol, que torna a veure la Lliga Europa com una fita possible i que, de passada, podria esguerrar la festa d'un Camp Nou amb ganes de celebrar el primer títol de la temporada.

L'objectiu, complicat, però sense complexos. Luis García creu que l'equip blanc-i-blau és capaç de sumar els dotze punts que queden. "Amb nou punts de dotze penso que estarem a Europa però és complicat... encara que jo crec que l'equip és capaç de treure tots els punts que queden. Ja ho hem fet en situacions més compromeses", ha assegurat el davanter asturià.

Els blanc-i-blaus no esperen un rival amb el cap a la final de Wembley, sinó amb ganes d'anar per feina. L'antídot, el mateix que en les últimes temporades. Una fórmula útil davant l'estil Guardiola. "No hem d'apartar-nos de la nostra filosofia ni un centímetre. Ningú no té més possessió que el Barça però hem de cuidar la pilota per fer-los mal. Ells es juguen la Lliga però nosaltres també ens hi juguem moltíssim", ha insistit.

Serà el derbi amb més debutants periquitos al Camp Nou. Fins a cinc joves s'estrenaran al feu de l'etern rival però no es veu com cap problema. Luis García ha assegurat que l'equip buscarà la victòria contra el Barça per donar una alegria a l'afició però, sobretot, per aconseguir entrar en els llocs europeus. "A la nostra afició que guanyem al Camp Nou li posa més que a ningú. Evitar que es proclamin campions en el derbi és especial, però és molt difícil que tard o d'hora ho sigui. Nosaltres hem de pensar en els nostres interessos amb vista al final de temporada", ha reconegut.

D'aquest optimisme n'ha estat testimoni Fredson Camara, que aquest divendres ha visitat els seus excompanys per donar-los ànims per al derbi. D'altra banda, Iván Alonso ja està recuperat de les seves molèsties físiques.

Anar al contingut