Luis Figo, durant l'entrevista a la Cadena COPE
Futbol

Luis Figo: "El que fa Neymar és futbol; al que el molesti, és el seu problema."

L'exfutbolista portuguès ha defensat en una entrevista al programa "El Partidazo", de la Cadena COPE, l'estil de joc del jugador brasiler del Barça i s'ha desfet en elogis cap a la MSN

Actualitzat

Luis Figo ha assegurat en una entrevista al programa "El Partidazo" de la Cadena COPE que no té cap dubte de que el seu compatriota Cristiano Ronaldo guanyarà la Pilota d'Or però s'ha desfet en elogis cap a la MSN blaugrana i ha defensat l'estil de joc del brasiler Neymar. "La MSN és fantàstica. Són jugadors impressionants. Són tres dels millors jugadors del món, jo gaudeixo amb el bon futbol i amb els bons jugadors. És la manera de jugar de Neymar. Al final, el noi farà el millor, intenta fer el millor i si no li agrada a ningú doncs mira, no sé què dir-te, és el seu problema. El que fa Neymar és futbol, és la seva manera de jugar. Al que el molesti... és el seu problema", ha admès l'exjugador del Reial Madrid i el Barça.

Figo també ha recordat el seu polèmic fitxatge pel club blanc i ha afirmat que no té cap problema en tornar a Barcelona. "Encara m'ho segueixen recordant. Jo crec que sortirà sempre perquè va ser un esdeveniment important en la història del futbol espanyol, però jo no penso en el passat. No penso en el que vaig fer, crec que vaig encertar en les decisions que vaig prendre, i ja està. Si he d'anar a Barcelona, no ho deixaré de fer. Si hi hagués d'anar, hi vaig. No tinc cap problema. Ja hi he anat alguna vegada i he estat passejant-me per la Rambla i el Passeig de Gràcia i no ha passat res. No deixo de fer res pensant en els altres. Això és com tot, hi haurà gent que té ganes de parlar-te, una altra que passa de tu, una altra que té ganes d'insultar-te. Però jo no deixo de fer res pensant en els altres. He tingut gent que considerava amics i han deixat de ser-ho després de la meva transferència, perquè potser no quedava bé ser amic de Luis Figo", ha explicat.

Per últim, l'exjugador portuguès ha tingut paraules d'elogi cap al seu amic Pep Guardiola i ha mostrat la seva admiració pel seu compatriota José Mourinho. "A l'Inter em vaig quedar un any més per jugar, no em vaig retirar un any abans per poder treballar amb ell, gaudir i saber com era i la veritat que crec que va ser una decisió encertada", ha confessat.

Anar al contingut