Futbol

Luís Figo admet que Florentino Pérez va ser la causa de la seva sortida del Reial Madrid

El portuguès Luís Figo, exjugador del F. C. Barcelona i el Reial Madrid, va revelar que la seva sortida del club madridista va ser a causa de Florentino Pérez, que, tot i que va fer amb ell un dels fitxatges més sonats, ja no el volia. A causa d'això, el portuguès va deixar clar que la seva relació amb Florentino va quedar molt tocada.

Luís Figo. (Foto: Reuters)

El portuguès Luís Figo, exjugador del F. C. Barcelona i el Reial Madrid, va revelar que la seva sortida del club madridista va ser a causa de Florentino Pérez, que, tot i que va fer amb ell un dels fitxatges més sonats, ja no el volia.

"No vaig aguantar perquè era un jugador que el president no volia. No sé el que va canviar, però recordo perfectament que veníem de jugar un Albacete - Reial Madrid, havia jugat i havíem guanyat. Aquesta setmana era el clàssic i de cop me'n vaig anar a la banqueta sense cap explicació", va explicar en una entrevista a la web "Grada360".

"Va ser una forma de fer-me mal, segurament. Sóc clar, per això me'n vaig anar. Tenia un any més de contracte a Madrid, però com que no m'agrada acomodar-me vaig preferir buscar un nou projecte i estar content, en comptes d'estar cobrant i no jugar", ha afegit.

Figo també va parlar sobre la situació de l'actual capità del Madrid, Iker Casillas, suplent en els últims sis mesos de José Mourinho i en l'inici d'aquesta temporada amb Carlo Ancelotti. Figo assegura que la decisió de seguir o anar-se'n "depèn sempre de cadascú", perquè passar de ser fix a no jugar "és una experiència molt dura".

El portuguès va deixar clar que la seva relació amb Florentino Pérez va quedar molt tocada des de llavors. "Ell és el meu president perquè és el president del meu club, el Reial Madrid. Jo no comparteixo les seves idees però les respecto. Segurament és un home molt poderós i molt influent i només espero que faci bé les coses al club". "Jo tinc una experiència negativa, però deixo això per al passat. El que espero com tots els socis és que (Florentino) aconsegueixi, amb el seu projecte i filosofia, dur el club a dalt de tot. No sé si serà així, però el temps ho dirà", va afegir.