L'entrenador del Barça al costat d'Allegri, Paulo Sosa i Blanc. (Foto: Twitter @fcbarcelona)
Futbol

Luis Enrique viatja a Nyon per assistir al Fòrum d'Entrenadors organitzat per la UEFA

L'entrenador asturià repeteix assistència a la trobada organitzada per la UEFA acompanyat de tres tècnics de la Lliga

Jaume CabeceransActualitzat

Luis Enrique ha marxat a Nyon (Suïssa), aprofitant els compromisos FIFA, per assistir per segon any consecutiu a la trobada amb els millors tècnics d'Europa. L'asturià repetirà participació a la trobada, que se celebrarà entre aquest dimecres a la tarda i aquest dijous al matí a la seu de l'organisme del futbol europeu.

El fòrum, que es va iniciar l'any 1999, ha de servir per debatre sobre tòpics de les competicions continentals com l'Europa League o la Champions League. Els entrenadors reunits podran deixar la seva opinió a l'organització, plantejar dubtes o aclarir qüestions.

L'entrenador blaugrana coincidirà amb els tècnics dels millors clubs europeus, com ara Rafa Benítez (Reial Madrid), Diego Pablo Simeone (Atlètic de Madrid), Unai Emery (Sevilla), Arsène Wenger (Arsenal), Manuel Pellegrini (Manchester City), Massimiliano Allegri (Juventus), Roger Schmidt (Bayern Leverkusen), Julen Lopetegui (Porto), Leonardo Jardim (Mònaco), Laurent Blanc (PSG), Mircea Lucescu (Xakhtar Donetsk), Miron Markevitx (Dnipro), Paulo Sousa (Fiorentina) i Jürgen Klopp, que actualment es troba sense equip.

Una de les grans absències serà la de Pep Guardiola, que no assistirà a la cita per un amistós amb el Bayern. Tampoc hi serà José Mourinho, tècnic del Chelsea, que no n'ha detallat el motiu.

Anar al contingut