Luis Enrique, a la dreta de la imatge, va participar en la cursa Cinc Pics de Begues (@ClubMitjanit)

Luis Enrique va acabar divuitè en la cursa de BTT Cinc Pics de Begues amb més de 700 inscrits

El 13 de març, l'endemà de la golejada contra el Getafe al Camp Nou, l'entrenador del Barça va participar d'incògnit en aquesta carrera de 50 quilòmetres i un desnivell de 1.300 metres, segons va desvelar ahir el programa "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio

Luis Enrique és un gran amant del ciclisme, un esport que practica habitualment quan les seves obligacions com a tècnic del Barça li permeten. El tècnic asturià ha penjat en més d'una ocasió al seu compte de Twitter alguna fotografia de les seves sortides ciclistes acompanyats d'alguns dels seus amics i del seu segon a la banqueta blaugrana, Juan Carlos Unzué.

El passat 13 de març, el dia després de la golejada contra el Getafe al Camp Nou, el tècnic blaugrana, que va donar festa als seus futbolistes, va participar d'incògnit juntament amb Unzué en la cursa "Cinc Pics de Begues" de bicicletes de muntanya, una carrera de 50 quilòmetres de recorregut amb un desnivell de 1.300 metres, segons va desvelar ahir el programa "El Club de la Mitjanit" de Catalunya Ràdio.

Luis Enrique va demostrar que encara es troba en un bon moment de forma i es va classificar en el lloc número 18 dels més de 700 participants inscrits en aquesta prova organitzada pel Club Ciclista Begues.