Barça

Luis Enrique treballa per primera vegada amb la plantilla completa després de la incorporació de Claudio Bravo

El porter xilè ha acabat les vacances després de guanyar la Copa Amèrica amb el seu país i es reincorpora als entrenaments amb la idea de tornar a ser el titular a la Lliga

Actualitzat

Per primera vegada a la pretemporada, Luis Enrique ja té tota la plantilla del FC Barcelona treballant a les seves ordres. Aquest dilluns ha arribat l'últim jugador que faltava per incorporar-se a la disciplina blaugrana, el porter Claudio Bravo. El xilè ha tingut unes merescudes vacances després d'una temporada perfecta. Va jugar la Lliga i va guanyar tots els títols amb la samarreta del Barça. I aquest estiu ha conquerit la Copa Amèrica, que organitzava el seu país.

Aquest dilluns era el dia que tenia marcat a l'agenda per tornar a la feina. El jugador ha passat la revisió mèdica i posteriorment ja s'ha sumat al treball amb la resta dels seus companys. Messi i Mascherano també havien de reincorporar-se aquest dilluns, si bé tots dos van decidir avançar cinc dies la tornada. Amb Bravo i Ter Stegen, els aficionats han oblidat Valdés. Ara, però, en l'inici del segon any de Luis Enrique a la banqueta, el debat a la porteria torna a estar servit.

Bartomeu visita l'entrenament

Abans de la sessió preparatòria, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, s'ha deixat veure per la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha saludat un per un els últims cinc internacionals que s'han reincorporat a la feina, els argentins Messi i Mascherano, els brasilers Neymar i Alves, i el xilè Claudio Bravo. A l'entrenament posterior, Luis Enrique ha pogut entrenar amb tots els efectius, amb les excepcions de Douglas i Arda Turan, que s'han exercitat al marge per fer treball de fisioteràpia, i d'Adriano, que ha fet treball de readaptació al camp.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut