Barça

Luis Enrique: "Tenim una bona oportunitat per allunyar-nos a la classificació"

Després del darrer entrenament abans del clàssic al Camp Nou, Luis Enrique ha repassat què espera del partit amb el conjunt blanc. El tècnic blaugrana no descarta Busquets, que s'entrena sense l'alta mèdica

Actualitzat

Després de les bones sensacions que els blaugrana estan oferint en les darreres jornades, Luis Enrique ha volgut treure's l'etiqueta de favorits: "En aquest tipus de partits no tenen favorits clars tot i que és important el factor camp". Per al tècnic asturià, "és un partit diferent perquè és l'etern rival, el més proper i també hi ha el factor del "goal average particular"". Tot i així, ha deixat clar que "no crec que sigui un partit decisiu per a la Lliga". Però sí que ha assegurat que és "una bonica oportunitat per allunyar-nos a la classificació". Per guanyar el partit, l'equip ha de "ser sòlid en defensa i ofensiu en atac", "reforçats per l'afició" davant d'un rival que espera que mostri la versió de "la primera volta". La clau per quedar-se els tres punts passa per "tenir la màxima intensitat i ser superior al rival". En un partit com aquest "la pròpia tensió del jugador és diferent" perquè "som conscients que pot ser important per a nosaltres". L'objectiu, per al tècnic blaugrana, és "controlar el partit en camp contrari".

L'equip, que ha fet el darrer entrenament abans del partit a la Ciutat Esportiva, ha comptat amb Busquets que porta tres dies exercitant-se amb el grup. El blaugrana, però, no té l'alta mèdica. Tot i així, Luis Enrique no l'ha descartat: "No arriba en les condicions òptimes però arriba i per a nosaltres és important". Els escollits per a disputar el clàssic, però, no es coneixeran fins el mateix diumenge a les 10 del matí.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut