Barça

Luis Enrique: "Tenim el repte de seguir guanyant, que sempre és difícil"

Luis Enrique ha valorat la final entre el Barça i el River Plate del Mundial de Clubs en què els seus homes han aconseguit el títol mundial. "Cada cop és més difícil guanyar títols", ha assegurat l'asturià.

Actualitzat

Luis Enrique s'ha mostrat "molt content, molt alegre i també molt cansat després de tants dies fora de casa" a la roda de premsa posterior a la final del Mundial de Clubs. El tècnic asturià ha valorat el partit i també tot allò que l'ha precedit com les lesions de Neymar i Messi, dos jugadors que ha assegurat que es morien de ganes de poder jugar. Sobre l'argentí ha explicat que "és el jugador referència" i com ell "la resta també volien jugar" davant d'un River Plate que ha estat, segons Luis Enrique, "un digne rival" però ha assegurat que "amb el segon gol han trencat de tot el partit".

"No només destacaria que aquests homes guanyen títols sinó com els guanyen, amb l'estil Barça que segueix sent referent pel futbol", ha explicat el tècnic blaugrana. "En això del futbol, el futur és incert" ha afegit, ja que "no podem pensar que en el futur serà igual perquè cada cop és més difícil guanyar títols. Podem dir que acabem la temporada amb un cinquè títol i ara toca gaudir d'uns pocs dies amb la família i pensar amb el repte que tenim de seguir guanyant que sempre és difícil", ha afegit Luis Enrique. 

L'entrenador del Barça ha assegurat que té ganes de celebrar el títol amb la família, arribar a Barcelona per passar les festes de Nadal i després pensar ja en el següent repte, l'últim partit de lliga de l'any. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut