Barça

Luis Enrique supera Pep Guardiola amb 29 partits invicte com a tècnic del FC Barcelona

Amb l'empat a Mestalla, Luis Enrique ha superat Pep Guardiola amb 29 partits invicte com a entrenador blaugrana. El Barça no perd des del 3 d'octubre, al Sánchez Pizjuán.

Actualitzat

Amb l'empat a un a la tornada de la semifinal de Copa contra el València, el Barça de Luis Enrique entra a la història blaugrana per la porta gran i és que ja pot presumir que és el FC Barcelona que ha resistit més partits consecutius sense saber què és perdre en tota la història del club, 29 enfrontaments en quatre mesos.

L'última derrota del conjunt de Luis Enrique es va produir al Sánchez Pizjuán el 3 d'octubre quan el Sevilla, amb gols de Khron Delhi i Iborra, en va tenir prou per anul·lar la diana de Neymar des del punt de penal. A partir d'aquell moment, el conjunt blaugrana no ha perdut cap partit i ha passat a ocupar el liderat de la Lliga i ja té el bitllet per a la final de Copa del Rei. A Mestalla, el Barça ha sumat 23 victòries i 6 empats i en aquests quatre mesos ha marcat 87 gols i n'ha encaixat 15.

La setmana passada, davant de l'Atlètic, Luis Enrique ja va igualar el rècord de Rinus Michels de la temporada 1973/74 i, amb la victòria davant del Llevant, el tècnic asturià va igualar la marca de Pep Guardiola de la temporada 2010/2011 i ara, amb l'empat davant del València, el rècord queda exclusivament en mans de Luis Enrique.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut