Luis Enrique celebra la victòria en la final de la Copa del Rei al Calderón (EFE)
Barça

Luis Enrique suma set de nou títols possibles i iguala els registres del Barça de Guardiola

El tècnic asturià iguala la gesta del conjunt dirigit per Pep Guardiola en les seves dues primeres temporades a la banqueta, però el millora en el percentatge de victòries i en la mitjana de gols a favor i en contra

Actualitzat

Luis Enrique ja suma set dels nou títols possibles en les seves dues primeres temporades com a entrenador del FC Barcelona, després de la victòria contra el Sevilla en la final de la Copa del Rei a l'estadi Vicente Calderón de Madrid. El tècnic asturià va conquerir el triplet en el seu primer any (Lliga, Copa i Champions) i en el segon ha afegit quatre títols més a les vitrines del club blaugrana (Supercopa d'Europa, Mundial de Clubs, Lliga i Copa).

Amb aquest espectacular registre, Luis Enrique iguala la gesta del Barça de Pep Guardiola, que també va guanyar set títols dels nou en joc en les dues primeres temporades que el tècnic de Santpedor va dirigir el conjunt blaugrana, però el millora en alguns aspectes, com el percentatge de victòries i els gols a favor i en contra.

Des de la seva arribada a la banqueta del Barça, Luis Enrique ha dirigit un total de 122 partits, amb un balanç de 96 victòries, 13 empats i només 13 derrotes. En aquestes dues temporades, el conjunt barcelonista ha firmat un 78,6% de victòries, mentre que el Barça de Guardiola es va quedar en un 71,6% (87 victòries, 23 empats i 11 derrotes en 121 partits).

El Barça actual també ha superat alguns registres que va establir el conjunt dirigit per Guardiola. L'equip de Luis Enrique ha fet 2,85 gols de mitjana per partit i n'ha encaixat 0,72, mentre que el "Pep Team" va marcar 2,44 gols per matx i en va encaixar 0,77. Estadístiques brutals de dos entrenadors que han entrat per la porta gran de la història del Barça.

Anar al contingut