Luis Enrique dona instruccions a Javier Mascherano
Luis Enrique dona instruccions a Javier Mascherano
Barça

Luis Enrique sorprèn posant Mascherano com a migcentre en la tornada de quarts de final de Copa davant de la Reial Societat

Les baixes en el mig del camp obliguen l'entrenador asturià a buscar solucions d'emergència

Actualitzat

Javier Mascherano tota la vida havia jugat al mig del camp fins que va aterrar al FC Barcelona de Pep Guardiola, on es va reconvertir en central per les necessitats de l'equip, un experiment que va funcionar fins al punt de convertir-se el jugador en un titular indiscutible a l'eix de la defensa.

Aquest dijous, en el partit de tornada de quarts de final de la Copa contra la Reial Societat, Luis Enrique ha recuperat el vell perfil de l'argentí i l'ha alineat com a migcentre. Les baixes de Sergio Busquets i Andrés Iniesta han obligat l'asturià a dibuixar un mig del camp força inusual, al costat de Mascherano, hi haurà André Gomes i Denis.

A la resta de posicions, menys sorpreses: Cillessen, a la porteria; Piqué, Alba, Umtiti i Sergi Roberto a la defensa i, al davant, el trident: Leo Messi, Luis Suárez i Neymar. Es queden a la banqueta: Masip, Rakitic, Arda, Paco Alcácer, Aleix Vidal i Mathieu.

Per la banda de la Reial Societat, Eusebio aposta per: Rulli, Aritz, Raúl Navas, Iñigo, Yuri, Illarramendi, Xabi Prieto, Zurutuza, Vela, Oyarzabal i Willian José.

Anar al contingut