Luis Enrique entona el "mea culpa" després de l'eliminació davant de l'Atlètic de Madrid
Lliga de Campions

Luis Enrique: "Sóc culpable al 100% de la derrota d'avui"

El tècnic del Barça defensa l'actitud dels seus homes, però reconeix que no estan passant pel seu millor moment

Oriol LlachActualitzat
Luis Enrique ha sortit en roda de premsa a desgranar davant dels mitjans de comunicació els factors que han deixat el Barça fora de la Lliga de Campions als quarts de final.
Primer de tot, ha destacat que Simeone l'ha sorprès en el plantejament: "Esperava un Atlètic més agressiu, han sortit molt tranquils i han sabut aprofitar les poques ocasions que han tingut, han fet el primer gol i llavors han jugat al que millor saben fer, defensar el seu camp, han fet un partit molt complet, mentre que a nosaltres ens ha faltat encert i més finor en la definició."

I amb un Atlètic de Madrid sorprenent, l'asturià reconeix que el Barça no ha sabut improvisar una reacció: "Buscàvem un partit de control i no partit d'anades i vingudes, no hem tingut profunditat i hem relliscat moltes vegades al camp. A la segona part, amb tot perdut, hem pujat molt amunt, però no ho hem sabut resoldre."
El vestidor està trist, però Luis Enrique accepta que els costarà pair l'eliminació de la Champions: "Els nostres objectius sempre són els més alts, però ara ens toca acceptar la derrota i hem de millorar el nostre rendiment si volem aconseguir els dos títols als què optem, i jo sóc el primer que també he de millorar".

I per acabar, a l'hora de repartir responsabilitats, l'asturià obre el paraigua per protegir els seus homes: "He vist una immillorable actitud entre els meus jugadors, però és evident que no estem en el nostre millor moment, sóc culpable del 99,9%... no, sóc un 100% culpable de la derrota d'avui."
Anar al contingut