Barça

Luis Enrique, Simeone i Zidane no creuen que l'estil de joc de Neymar sigui una falta de respecte als rivals

Els tres entrenadors han defensat l'estil de joc de Neymar després que s'hagi tornat a obrir una vegada més el debat de si els seus detalls tècnics i el seu estil de joc són una falta de respecte als seus rivals

Actualitzat

El cap de setmana passat es va tornar a obrir el debat recurrent de si l'estil preciosista del davanter del FC Barcelona Neymar és una falta de respecte als rivals, un debat alimentat especialment a Madrid. Els seus regatejos i conduccions, els seus detalls de gran tècnica, són percebuts per molts com un menyspreu quan es fan amb el marcador a favor i el partit clarament sentenciat.

Ja el mateix dissabte al migdia, després de la clara victòria blaugrana al camp del Leganés, l'entrenador local va sortir en defensa de Neymar, tot i que el seu equip havia patit el joc del brasiler. Aquest dimarts, l'entrenador barcelonista també ha donat suport a un dels integrants del seu fantàstic trident ofensiu.

"Té el seu propi estil. Considero que és espectacular. Ho entén d'aquesta manera i en gaudim molt a Can Barça. Cadascú que ho interpreti com vulgui. Ningú es pot sorprendre i jo el convido que continuï gaudint i ens continuï fent gaudir", ha dit Luis Enrique a la sala de premsa.

El tècnic del pròxim rival dels barcelonistes, Diego Simeone, també hi ha dit la seva. El responsable de l'Atlètic de Madrid pensa que "aquesta és la forma de jugar de Neymar. Cadascú té el seu estil i el seu joc. És un jugador que m'encanta. L'han criticat. Ell s'ho passa bé, balla, canta, i la trenca. Ja el poden seguir criticant, que el noi respon on ha de respondre".

Luis Enrique i Simeone no han estat els únics a parlar. L'entrenador del gran rival blaugrana, el Reial Madrid, també ha defensat un dels jugadors més destacats del seu principal enemic a tots els títols en joc. Per Zidane, no creu que l'estil de Neymar sigui "una provocació. Cadascú interpreta el futbol com pensa, i ell l'interpreta així. Fa coses que molts altres no poden fer".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut